Schoolvoetbal 2016

Voetballende scholen bevolken De Westrand met o.a. een Panna-toernooi Het door Rabobank West-Friesland gesponsorde Schoolvoetbal-toernooi vond plaats op woensdag 30 maart jl. De organisatie van het toernooi was heel blij met de sponsoring. De kinderen van de scholen uit Wervershoof, Onderdijk en Zwaagdijk-Oost wisten zich prima te vermaken op de VVW-velden aan De Westrand. De jongsten telgen speelden een heus Panna-toernooi en dat kende ook grote belangstelling van de ouders. Er was ook een foutje geslopen in het toernooi, maar waar mensen zich vrijwillig inzetten, worden net als overal onvrijwillig fouten gemaakt. Er waren per categorie winnaars, maar algeheel winnaar was de Gerardus Maria School. Alle vrijwilligers hartelijk dank voor hun inzet, want het moet toch van veel vrijwilligers komen om zo’n middag te organiseren. Het was al met al een mooie happening. Volgend jaar weer.

Alle fotoalbums