In herinnering:

06-02-2018

vv VVW: ‘In herinnering Vera Bakker’

Ons bereikte het droeve bericht van het overlijden van Vera Bakker. Vera was voor een ieder binnen en buiten VV VVW een warme persoonlijkheid. Altijd die vriendelijke blik en voor een ieder altijd een goed woord. In woord of via een zelf mooi gemaakt kaartje. Vera was een bijzondere vrouw, omdat ze er altijd ‘gewoon’ was en de dingen gewoon deed! Niet teveel in het zicht. De rits maken van een trainingsjack of sokken stoppen van VVW-kleding voor de selectieteams. Koffie tappen onder de rust bij thuiswedstrijden van VVW 1, zodat een ieder op tijd koffie kon krijgen. Jarenlang samen met haar maatje Frans vrijwillig de kleedkamers binnen en buitenom(o.a. ramen en boeiborden) schoonmaken! VVW- vlaggen repareren.

Dit alles tot het niet meer ging. En langzaam gingen de dingen niet meer zoals ze die wilde doen. Vera die als trouwe supporster samen met andere dames bij uit- en thuiswedstrijden in de tribune op een kleedje zat en een kleedje over de benen als het te fris was. Vera heeft veel wedstrijden gezien van VVW en bij verlies altijd gemoedelijk zei: ”oh joh, dat hoort erbij, volgende keer winnen wij weer!” Vera verloor langzaam haar krachten en overleed op zondag 4 februari. Vera het was voor een ieder een voorrecht je te mogen kennen als een warm en sociaal mens. Bedankt voor wie je was en wat je hebt gegeven.

Frans en de kinderen veel sterkte bij dit verlies.

vv VVW