VVW feliciteert Soci-com

13-02-2018

vv VVW feliciteert Soci-com http://soci-com.nl/ met haar gewonnen prijzen!!


Soci-com http://soci-com.nl/ sponsor van ons Kerstjeugdtoernooi en bordsponsor van onze vereniging is terecht trots op de gewonnen WBG Runner Up prijs tijdens het afgelopen Westfries Ondernemersgala.

 

Het commentaar van de jury:


“Een mooi bedrijf, zeer sociaal vanuit het hart en maatschappelijk betrokken. Maar: vliegt het commercieel aan, wat andere vergelijkbare bedrijven vaak niet doen. Ze bieden perspectief, ontwikkeling en zetten in samenwerking mooie initiatieven op. Dit levert kansen op voor hun doelgroep om vooruit te komen.”

 

Voor het bedrijf een fantastische opsteker. Men was nog aan het bijkomen van het winnen van de NHN WakeUp & StartUp Award voor soci.bike! http://soci-com.nl/over-soci-com/soci-bike/  De jury was tijdens de NHN Business Awards in Heiloo onder de indruk van de maatschappelijke impact en het ondernemerschap van Soci-com. “We zijn ontzettend trots op het winnen van deze awards” meld men vanuit het bedrijf”. “Het is de beloning voor de inspanningen en die ontzettend veel energie geeft om lekker door te gaan met wat Soci-com doet!!”

 

Soci-com, http://soci-com.nl/ , van harte gefeliciteerd met beide prijzen!!

Alle nieuwsberichten

Nieuws