Spel- en feestdag VVW

02-03-2018

Samen spelen en feesten met VVW-handbal en VVW-voetbal op 30 juni!!!

30 juni a.s. is het ruim een jaar geleden dat handbal en voetbal de handen ineen hebben geslagen om samen op te trekken op sportcomplex De Westrand. Het samen bouwen van de noodkantine nadat het kantinecomplex in vlammen was op gegaan! Het samen delen van deze noodkantine en de nieuw te bouwen kantine als een goed en logisch gevolg. De dag voor Kerst was er mooi initiatief. Een handbalwedstrijd tussen de Dames 1 handbal en Heren 1 voetbal. Daar waren deelnemers en toeschouwers terecht enthousiast over.

VVW-handbal en VVW-voetbal willen nu samen een festijn organiseren waar jong en oud aan mee kan doen. Zowel leden als vrijwilligers. ’s Morgens voor de jongste jeugd t/m 12, ’s middags voor de oudste jeugd t/m 18 en einde van de middag voor de senioren. Het hele jaar wordt er door teams competitief gespeeld, maar op deze dag is de opzet laagdrempelig. Het samen spellen doen voor de gezelligheid en plezier is de doelstelling. Spellen waar een ieder vrijblijvend aan mee kan doen.

De dag wordt afgerond met een BBQ en een drankje. Dit alles naar ieders behoefte en mogelijkheden. Dit gedeelte van het programma kan men meedoen vanaf 16 jaar. Indeling, opzet en prijs wordt nu over nagedacht en uitgewerkt. Weet in ieder geval dat de handbalvereniging en voetbalvereniging van VVW 30 juni samen een bijzondere dag gaan beleven. Waarbij er gestreefd wordt naar zoveel mogelijk deelnemers. Samen spelen, samen delen, samen sterk. De in aanbouw zijnde nieuwe kantine zal rond die tijd al aardig gevorderd zijn. En zal wanneer deze klaar is het mooie sportcomplex alleen maar meer allure geven. De opgave voor dit mooie evenement zal voor leden via de coaches/begeleiders gaan en voor de vrijwilligers komt er een inschrijfformulier. 30 juni, bent u erbij!!!

Op Facebook is mooie evenementenpagina aangemaakt en kunt u vinden onder: ‘Spel- en feestdag VVW’