VVW oefende tegen Valken

07-03-2018

VVW-Valken 4-0

VVW heeft ritme gehouden in deze winterse periode door een oefenwedstrijd te spelen. Valken kwam op bezoek afgelopen dinsdagavond op De Westrand. Valken getraind door een oude bekende van VVW, Martin Glim. Een oefenwedstrijd waarbij beide ploegen veelvuldig wisselden om wat te proberen. En om zoveel mogelijk spelers wedstrijdgevoel te laten behouden. Het was voetballend een leuk potje om naar te kijken. Er waren ook verschillende trouwe supporters naar De Westrand gekomen. In de achterhoede speelde o.a. de junioren Jan Manshanden en Jorren Grooteman en die deden dat zeer verdienstelijk.

Ruud Rinkel was scheidsrechter en floot zoals gewoonlijk een solide partij. Altijd weer mooi wanneer iemand bereid is om een oefenpartij te fluiten. Doelpunten werden gescoord door Paul Neuvel, 2x Tom Smit(1x penalty) en een mooie treffer binnenkant paal door Ton Kolenberg.