RABOBANK Schoolvoetbaltoernooi

19-03-2018

RABOBANK Schoolvoetbaltoernooi woensdag 28 maart

Op woensdag 28 maart vindt weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats. Sponsor van dit leuke evenement is Rabobank West-Friesland. Het is niet zomaar een toernooimiddag. Groepen 1 t/m 8 van de scholen, St. Jozef, Gerardus Majella, De Schelp, De Dijkwerkers en Werenfridus op Sportcomplex De Westrand. Net als hun ouders, opa’s en oma’s en alle andere belangstellenden.

Instuif
Voor de jonge jeugd, groep 1 en 2, is van 14.00 tot 14.30 uur een instuif georganiseerd. Zij kunnen dan op een leuke manier kennis maken met het voetbalspelletje. Inmiddels zijn diverse aanmeldingen binnen. Ook degenen die zich nog niet aangemeld hebben, kunnen deelnemen aan de instuif!!

Pannatoernooi
Voor degroepen 3 en 4 is een pannatoernooi georganiseerd. Deze wordt gespeeld op drie velden die te vinden zijn op het trainingsveld. Er wordt 2 tegen 2 gevoetbald. Let op: voor de twee groepen gelden verschillende aanvangstijden: groep 3 begint om 13.30 uur en groep 4 om 15.00 uur.

Voetbal op halve velden voor groep 5 t/m 8
Start 13.30 tot ca. 16.00. Zorg dat ieder op tijd aanwezig is. Men speelt 7 tegen 7. De wedstrijden duren 15 minuten, 2 minuten “wisseltijd” tussen de wedstrijden.

Prijsuitreiking:
De prijsuitreiking van het pannatoernooi zal direct aansluitend plaatsvinden. Dit betekent voor groep 3 rond 14.30 uur en voor groep 4 rond 16.00 uur. Voor de groepen 5 t/m 8 zal een gezamenlijke prijsuitreiking plaatsvinden rond 16.30 uur