Finalisten Kees Puntbokaal bekend

28-03-2018

Kees Punt penaltybokaal 2018
De voorrondes zijn geweest en daar zijn bij de pupillen onder de 11 jaar
8 finalisten van bekend. De finale wordt op zondag 8 april om 13.30 uur vòòr de wedstrijd V.V.W.1-SC Dynamo 1 gespeeld. Graag om 13.15 uur aanwezig de volgende finalisten:

Lars Mes, Dax Meester, Shannon v/d Berg, Mahdia Ammin, Casper Sneeuw, Gijs Huijberts, Karsten Holtkamp en Vince Kloosterhof. Deze mogen zich eerst melden bij Peter Immen.

Bij de pupillen onder de 13 jaar zijn de 9 finalisten ook bekend. Deze finale wordt in de rust van de wedstrijd V.V.W.1-SC Dynamo 1 gespeeld. Graag om 14.30 uur aanwezig de volgende finalisten:

Ronan Bot, Joost v/d Geest, Destin Valent, Maarten Verdonk, Kian Pennekamp, Justin Oostwoud, Jonas Berkhout, Derk Meester en Rens Haakman.

Ook deze mogen zich eerst melden bij Peter Immen.

De prijsuitreiking is na deze finale tijdens de 2e helft van de wedstrijd V.V.W. -SC Dynamo.

Voor verdere info Peter Immen 06-53898039