Voetbalplaatjesactie Dekamarkt

30-03-2018

Zaterdag 7 april om 13.00 Kick-off DEKA voetbalplaatjesactie!!!!

Het is zover! Op zaterdag 7 april start de voetbalplaatjesactie van de Dekamarkt met op de plaatjes de leden van VVW-voetbal. De aftrap van deze actie is om 13.00u aan De Westrand. Bij goed weer is het buiten en bij minder weer in de huidige kantine. De bedrijfsleider van Dekamarkt zal de eerste exemplaren overhandigen aan Floor van Paassen en Joris Schouten. Floor, aanvoerster van Dames 1 en Joris, aanvoerder Heren 1, zijn in hun functie altijd bij de aftrap van wedstrijden betrokken. Nu bij deze aftrap voor de voetbalplaatjesactie. In het dagelijks leven vormen zij een stel, wat op zich al een plaatje is! Mooi dat zij samen een bijdrage willen leveren aan een voor VVW-voetbal unieke actie.

Pieter Prins die een ieder, die in het album staat heeft vastgelegd voor de voetbalplaatjes, is ook aanwezig. Pieter zal van de Kick-off foto’s maken. Een ieder die gefotografeerd is voor deze actie krijgt een GRATIS album. Anderen en dat zullen er ongetwijfeld velen zijn kunnen dit unieke album tegen een kleine prijs kopen. Bij de Dekamarkt, waar u ook de boodschappen koopt, om te plaatjes te verzamelen voor dit collectors item.

Het uitreiken van de gratis albums voor een ieder die gefotografeerd is, vindt plaats na de Kick-off. De Dekamarkt heeft voor iedere deelnemer een aardigheidje mee. Geef a.u.b. aan bij coach/aanvoerder of je komt of niet. Zo heeft de organisatie een indruk van hoeveel deelnemers er komen. Verder wensen wij een ieder veel plezier bij deze voetbalplaatjesactie van Deka supermarkt. Tot zaterdag 7 april om 13.00u bij de Kick-off aan De Westrand bij VVW-voetbal.