Lidmaatschap: aan- en afmelden

04-04-2018

Beste spelers en speelsters,

Het is al weer april en dit is de maand dat de Technische Commissie (TC) samen met de trainers en coördinatoren al weer druk aan de slag gaat met de teams en indelingen voor het nieuwe seizoen.

Uiteraard is er niets vervelender dat als je denkt alles zo goed als rond te hebben op het laatste moment nog met afmeldingen te maken krijgt.
Daarom vragen we jullie om zo snel mogelijk kenbaar te maken of je stopt aan het einde van het seizoen. We hopen uiteraard van niet!

Graag z.s.m. afmelden maar uiterlijk vrijdag 13 april.

Je kunt je afmelden door terug te mailen naar grentkees@gmail.com
Ook als er gezinsleden zijn die komend seizoen lid willen worden of opnieuw lid willen worden geef dit dan ook spoedig door dit maakt het voor de TC alleen maar makkelijker.

Mochten je adresgegevens en/of bankgegevens veranderd zijn geef dit dan ook even aan mij door dan kan ik dit aanpassen in het systeem.

Met vriendelijke groet,
Kees Grent