Dank aan Hans en Lisanne Brouwer

08-04-2018

Hans en Lisanne Brouwer rijden duizenden kilometers in een rally en rijden daarmee duizenden euro’s voor kantine De Westrand bij elkaar!!


Vader Hans Brouwer en dochter Lisanne Brouwer vormden samen het Team All Round Navigators. En wat voor team. Hans veel aan het stuur en Lisanne prima aan het navigeren. Beiden vonden het heel bijzonder om dit met elkaar te doen. En dan ook nog ondanks pech tweede worden!! Ze moesten de auto in Denemarken laten staan en meerijden naar de finish, nadat zij dus naar Moermansk waren gereden en weer op de terugweg waren. Na aftrek van punten bleken Hans en Lisanne een fantastische tweede plaats gehaald te hebben. Voor een impressie bezoek de Facebookpagina.  https://www.facebook.com/pg/Garage-All-Round-bv-580019532060900/photos/

Maar niet alleen de geweldige prestatie telde. Wat ook telde was de € 4039, 40 die Hans en Lisanne bij elkaar hebben gereden met de Navigate North Rally  http://navigatenorth.nl/ Daarmee zijn VVW-handbal en VVW-voetbal heel blij, want dat waren de verenigingen waar Hans en Lisanne hun sponsorgeld vooraf aan wilde schenken. Een prachtig mooi bedrag voor kantine De Westrand waar meerdere van kunnen mee genieten. Allen bedankt die Hans en Lisanne sponsorden. En Garage All Round bedankt omdat het alle onkosten voor haar rekening nam!! Top gedaan Hans en Lisanne. Heel hartelijk bedankt!

Alle nieuwsberichten

Nieuws