Verslag Finale Kees Punt penaltybokaal.

09-04-2018

Afgelopen zondag waren voor de wedstrijd V.V.W.1-SC Dynamo 1 de eerste finalisten de groep onder de 11 jaar. 2 meisjes en 6 jongens stonden in deze finale.

Het was keeper Derk Meester die moest worden gepasseerd.
Dax Meester, Lars Mes en Gijs Huijberts eindigden gelijk, 3x troffen zij doel.

Er was een barrage voor nodig en het was Dax Meester die uiteindelijk de 1e plek kon opeisen.
Uit handen van Nel Deen - Punt kreeg iedere finalist een aandenken en Dax Meester mocht de wissel beker in ontvangst nemen.

In de rust van de wedstrijd V.V.W.1-SC Dynamo 1 was de 2e groep aan de beurt. Dit waren de voetballers onder de 13 jaar.
Nu was het keeper Nick Tensen die z'n best mocht doen om er zo weinig mogelijk door te laten gaan.

In een spannende strijd waren het Justin Oostwoud en Destin Valent die er beiden 4 inschoten. Ook hier was dus een barrage voor nodig om de winnaar uit de bus te laten komen.
Het was Justin Oostwoud die aan het langste eind trok en zich winnaar van zijn leeftijdsgroep van de Kees Punt bokaal mocht noemen.
Ook voor deze groep was er een aandenken en voor Justin als extra de Kees Punt wisselbeker.
Op de website van V.V.W. weer prachtige foto’s van dit evenement gemaakt door V.V.W. fotograaf Dirk Haakman.