Wedstrijd De Blokkers - VVW één om snel te vergeten!

16-04-2018

De Blokkers - VVW (1-0) 1-0
Er zijn wedstrijden die snel vergeten moeten worden, maar voor wie kampioensaspiraties heeft is dat soms niet handig. “Vooruitgang Vergt Wilskracht” was het toch, ja precies alleen zondag even niet! Teleurstellend dat zeker, maar waar dat dan aan ligt…….? In ieder geval was het een collectief team falen. Niemand maar dan ook niemand was bij machte om het eveneens slecht en tegen degradatie voetballende Blokkers lastig te maken.

In de 1 helft èèn kans voor Paul Neuvel, in de 2e helft geen één uitgespeelde kans en een paar halve doelkansen. De opstelling zag er hoopvol en weer vertrouwd uit met Stefan Otsen en Jesse de Hoog weer terug van blessures, maar was dat wel verstandig? In ieder geval waren daar langs de lijn de meningen over verdeeld. Feit was wel de beide spelers al vroegtijdig weer het veld moesten verlaten.
Snelle opkomende backs het sterkste wapen van de laatste wedstrijden op een enkele keer in de 2e helft na bijna niet gezien. Spitsen onzichtbaar. Invallers die ook geen echt positieve stempel op de wedstrijd konden drukken en meegezogen werden in de algehele malaise van het elftal. Dan de tegenstander de Blokkers die de vroege 1-0 natuurlijk koesteren als een pasgeboren baby, maar verder ook tot niet veel in staat waren. Lange halen naar voren snel verspeeld. In het laatste kwartier toen VVW va-banque ging spelen om toch nog te proberen een gelijkspel eruit te slepen ja toen kwamen er logischerwijs nog wat kansen voor de Blokkers.

Het klinkt misschien niet zo positief, maar het was afgelopen zondag gewoon de realiteit.
Jammer dat was het zeker want de concurrentie liet dit weekend geen punten liggen. Maar ook dit zijn weer leermomenten, dus evalueren, scherp trainen en gemotiveerd naar de volgende wedstrijd is het devies, want de volgende “finalewedstrijd” uit tegen Beemster staat komend weekend alweer op het programma. En laten we wel wezen dat is ook wat de 3e kl. al jaren zo leuk maakt, niemand steekt er echt bovenuit iedereen kan van iedereen winnen. Op dit moment strijden nog 6 ploegen om het kampioenschap en VVW maakt daar nog steeds een goed kans op.
Voor foto's van de wedstrijd (fotograaf Gerard Mol) kijk in het menu Foto's. Beste VVW supporters, we zien jullie graag allemaal a.s. zondag om 14:00 uur voor de wedstrijd Beemster - VVW. Groet Peter Schilperoort.