23e Bedrijven-/familietoernooi om de Theo Dol Wisselbokaal

28-04-2018

23e Bedrijven- en familietoernooi om de Theo Dol Wissel-Bokaal

Het is dit jaar alweer de 23e keer dat het “Bedrijventoernooi” gespeeld gaat worden. Na een uitstapje naar onze gastvrije Keuter buren, door de voor de kantine noodlottige brand in 2017, zijn we nu weer terug op eigen terrein. Nog niet geheel zoals we het zouden willen, maar dat komt bij de editie van 2019 natuurlijk helemaal in orde! Dan is onze nieuwe prachtige kantine af en kunnen we daar weer mooi aan zitten met elkaar op ons mooie complex.

 

Dit jaar hebben we buiten onze vaste sponsor(s) een andere grote sponsor gevonden die dit jaar ook graag een bijdrage wil leveren aan het bedrijven- en familietoernooi. Bij het bedrijven- en familietoernooi van VVW-voetbal wordt al sinds jaar en dag gestreden om de Theo Dol bokaal.

 

Theo Dol, o.a. voorzitter geweest, was een man met warme belangstelling voor vernieuwing en keek graag vooruit. Hoe mooi is het dan dat een totaal nieuwe sponsor, die vernieuwend bezig is, dit toernooi financieel steunt. Hiermee krijgt het al jaren oude bedrijven-familietoernooi door ECW GEO Andijk niet alleen een extra financiële impuls, maar ook een vernieuwend karakter door deze sponsor. De wens om geothermie in glastuinbouwgebied Het Grootslag te realiseren is door de glastuinbouwondernemers Kwekerij Andijk, VD Holland, Kwekerij Het Kraaiennest B.V., Jansen Paprika B.V., Plantenkwekerij Gitzels B.V., C. Zwinkels Paprika Kwekerij, Fred van Paassen Chrysanten, Balk Glascultures BV, Kwekerij Robert Mooijman B.V en ECW Geo Andijk BV tot uitvoering gebracht door daadwerkelijk aardwarmte te gaan gebruiken voor de verwarming van de kassen.

 

ECW Geo Andijk zal zich donderdag 10 mei Hemelvaartsdag met trots presenteren tijdens het toernooi aan De Westrand bij VVW-voetbal. Met foto’s, films en animaties zullen zij uitleg geven over dit mooie ambitieuze project van toegepaste geothermie, dichtbij in de West-Friese polder van Wervershoof en Andijk.Het zal voor deelnemers dus niet alleen een sportieve dag worden, maar door de presentatie van ECW GEO Andijk ook een interessante en boeiende dag. Het is mooi elkaar zo te vinden. Sporten aan De Westrand en tevens geïnformeerd worden over één van de nieuwste technieken zoals geothermie is! Voor een korte uitleg, lees eerder artikel op deze site over extra sponsoring van dit toernooi.

 

 

We hopen op vele leuke potjes voetbal, waarin er fel en sportief gestreden kan worden om promotie en de Theo Dol bokaal. Het is wel goed om te vermelden dat deelname pas vanaf 16 jaar toegestaan is. Wij vragen iedereen dan ook vriendelijk om daar rekening mee te houden.

Deze nazit is bij iedereen welbekend en ook nu verwachten we weer veel gezelligheid en momenten van plezier. De lekkere, vaste catering is natuurlijk bij de tijdelijke kantine te vinden. Als het zonnetje er weer bij komt, zitten we natuurlijk helemaal prachtig aan op het huidige terras. Bij deze willen we alvast alle vrijwilligers en sponsors bedanken die er veel tijd in gestoken hebben om ook dit 21e bedrijventoernooi weer mogelijk te maken.

 

Wij wensen alle deelnemers, medewerkers, toeschouwers en andere betrokkenen een fijn toernooi. Maria staat in de kantine klaar met haar crew om er tijdens en na het toernooi een mooie dag van te maken! Start 11.00u en finale om 14.20u

 

Vriendelijke groet,

De organisatie

Alle nieuwsberichten

Nieuws