Voelt u zich vrij om met uw stemcode op uw vereniging te stemmen vanaf 8 mei

05-05-2018

Stem als Rabobank lid, vanaf 8 mei in vrijheid op uw vereniging, wanneer u als lid u persoonlijke stemcode ontvangt van de Rabobank.

I.p.v. een fietssponsortocht de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Van pedaal naar digitaal. U kunt vanaf 8 mei stemmen met uw persoonlijke stemcode die u op 8 mei als Rabobank lid ontvangt. De manier om uw club financieel extra te steunen. Rabobank West-Friesland draagt de lokale samenleving al decennia lang een warm hart toe. Onze vereniging VVW-voetbal is blij dat zij al die tijd die warmte en financiële steun heeft mogen ervaren. Rabobank West-Friesland stelt in 2018 voor de Rabobank Clubkas Campagne een bedrag van € 250.000,- beschikbaar die de leden van de Rabobank West-Friesland mogen verdelen over de deelnemende verenigingen/stichtingen. VVW-voetbal doet natuurlijk mee!

Leden van de Rabobank West-Friesland verdelen dus de € 250.000 over de verenigingen/stichtingen. Als lid telt uw stem 5x. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 per vereniging/stichting. U kunt zonder een pedaaltrap te geven, maar wel door een druk op de knop uw club VVW-voetbal financieel steunen. Daarnaast kunt u nog andere verenigingen/stichtingen steunen die op uw sympathie kunnen rekenen. Dit met de overige drie stemmen die u als Rabobank-lid! mag toekennen. Online stemmen en heeft u die mogelijkheid niet, dan kan het op één van de kantoren van Rabobank West-Friesland. Van dinsdag 8 mei t/m maandag 28 mei kunt u uw vijf stemmen uitbrengen, waarvan graag 2 op onze vereniging. Leden, supporters, vrijwilligers, ouders en een ieder die VVW-voetbal een warm hart toedraagt, geef ons van u 2 stemmen!

Het is natuurlijk geheel vrijblijvend. Maar uw overige stemmen aan VVW-handbal en TV Kaag schenken, zou VVW-voetbal een mooie aanvulling vinden betreffende Sportcomplex De Westrand en haar gelijknamige nieuwe kantine. Voor leden van de Rabobank invloed van zuivere vorm. Van pedaal naar digitaal!! Alvast bedankt voor uw stemmen.

Belangrijk, help elkaar!! Er zijn mensen die niet geheel thuis zijn in de digitale wereld of de mogelijkheid niet hebben online of op één van de Rabobankkantoren te stemmen. Lid zijn van Rabobank en niet goed weten hoe hun stemcode te gebruiken. Als mensen hulp nodig hebben, help hen bij hun vrije keuze. Via de mobiel of in de verenigingsgebouwen bij aanwezigheid van laptops/Pc’s . Het is voor elke vereniging/stichting een mooie manier om via deze prachtige Campagne extra geld voor hun club/stichting te genereren.

Succes allemaal en dat vele verenigingen/stichtingen na de Campagne een mooi bedrag mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet

VVW voetbal