FC Beer winnaar Theo Dol Wisselbokaal

11-05-2018

VVW- voetbal bedankt deelnemers, sponsors en scheidsrechters voor wederom een geslaagd Bedrijven/familietoernooi


Hemelvaartsdag 10 mei vond het 23e Bedrijven/familietoernooi plaats. Wederom een geslaagde dag die verliep in een goede sfeer. Op vertrouwd terrein en tijdens en na afloop in een inmiddels vertrouwde kantine. Wel mooi om te zien hoe de nieuwe kantine steeds meer gestalte krijgt. Het was redelijk tot goed toernooiweer. Deelnemers als vanouds enthousiast en positief.


De poulewinnaars waren:
FC Beer, Bazen 6, Mts. Neefjes-Fletcher en Dorpsstraat 37.

Winnaar van de Theo Dol Wisselbokaal was FC. Beer. Winnaars van harte gefeliciteerd.

 

Na afloop van het toernooi werd een ieder weer prima voorzien van een natje en droogje door mensen achter de tap en in de keuken. Buiten waren er van de BBQ prima broodjes hamburgers te verkrijgen en net als binnen nog andere heerlijke broodjes. Een ieder kan terug zien op een geslaagde dag. Daarvoor dank aan allen. Bijzonder ook binnen op film de voorlichtingsfilm van ECW Geo Andijk. De heer Vlaar bedankt voor het beantwoorden van vragen tijdens de toernooi dag vanuit ECW Geo Andijk. U wordt op de hoogte gehouden van dit innovatieve aardwarmteproject.

 

Volgend jaar de 24e editie van het Bedrijven/familietoernooi op vertrouwd terrein, maar in een mooie, moderne nieuwe kantine De Westrand geheten!!

Alle nieuwsberichten

Nieuws