VVW doet wat het moet doen en wint verdiend tegen Hauwert met 3-0.

21-05-2018

Zondag tijdens de dag van de muzikale wandeling in het dorp zat er in het team van VVW wat minder muziek na de topprestatie tegen RKAV Volendam. Er stond wel een team in het veld die wist wat er te doen stond. VVW boekte een verdiende overwinning en blijft daarmee tweede in de competitie. In de eerste helft had Hauwert één kans en VVW een drietal, waarvan Tim Neuvel na het doorkoppen van Patrick Schilperoort er één benutte.

Het was een helft waar VVW over het algemeen meer balbezit had, maar er gebeurde niet al teveel voor de goal. Direct na de rust zat de schrik er goed in bij VVW. De eerste beste aanval van Hauwert belandde op de paal. Met de schrik vrij dus. Daarna was er eigenlijk maar één ploeg die voetbalde en Hauwert werd door VVW steeds terug gedrongen. De kansen om de score uit te bouwen waren er, maar het werd beperkt tot twee treffers.

In de beginfase van de tweede helft werd een mooie curve van Rob Neuvel gestopt door de keeper van Hauwert. De bal kwam bij Patrick Schilperoort die Tom Smit aanspeelde. Van Tom belandde de bal weer bij Rob Neuvel en die scoorde de 2-0. Tegen het einde van de wedstrijd maakte Rob Neuvel uit een scrimmage ook de 3-0 en daarmee werd het een verdiende overwinning voor VVW.

En nu aankomende zondag. VVW staat tweede in deze knotsgekke competitie met 47 punten. Koploper Beemster heeft er 48 en RKAV Volendam staat derde met 46 punten. Zondag speelt VVW uit bij Hercules en RKAV Volendam speelt thuis tegen Beemster. Een mooie laatste ronde van deze competitie en wie weet wordt het voor VVW een prachtige dag. We hebben een periodetitel, maar we willen graag allemaal een groter feest. Zondag a.s. de beslissing van de competitie in Klasse 3B van West 1, Wie weet tot dan?

De winnaar van het minutenspel werd Kees Rinkel en de blinde poule werd deze keer gewonnen door de aanvoerder van het 1e Joris Schouten. De foto's van de wedstrijd gemaakt door thuisfotograaf Dirk Haakman kunt u terug zien op de website van V.V.W. in het menu Foto's.

VVW feliciteert VVW 4 met het behaalde kampioenschap.
VVW 4 vertrok ’s morgens met een gele party bus richting Kwiek en behaalde met een overwinning het kampioenschap. Gefeliciteerd mannen. Top gedaan! Kijk in het menu Foto's van de kampioenen.