Oud leden steunen VVW

24-05-2018

Onderstaande email ontvingen wij van 2 oud leden:

Geacht bestuur van VVW.

Wij, dat zijn Piet en Henk Botman, oud leden van VVW hebben het genoegen gehad deze
beslissing wedstrijd te kunnen bekijken op het Hollandia terrein te Hoorn. Van de wedstrijd hebben we genoten, in gezelschap
van Nico v.d.Berg en Toon Buis zijn we voorgelicht waardoor wij er achter kwamen uit welke familie,s de spelers kwamen. De namen Neuvel, Smit, Meester enz enz waren de zelfde als jaren geleden.
De combinaties op het middenveld liepen gesmeerd er werd goed geplaatst en vrij gelopen. We willen geen speler te kort doen maar
laatste man Verlaat was een rots in de branding. Broer Piet heeft jaren in VVW 1 gespeeld als laatste man en is later verhuisd naar Spatanen in Wognum. Mijn eerste kampioenswedstrijd van VVW heb ik in 1947 gezien op het Forward terrein in Hoorn Ik was 7 jaar en mocht achter op de fiets van mijn vader mee naar Hoorn. We hadden tegen wind en reden samen met buurman Schouten mijn vader heeft de hele rit gemopperd hij gaf totaal niet om voetbal. Mijn moeder had hem omgepraat om ook eens met zijn zoon iets leuks te doen. Buurman Schouten reed met ons mee op zijn oude fiets omdat zijn zoon Niek in het doel stond. VVW verloor de wedstrijd. De scheidsrechter was de later beroemde scheidsrechter Leo Horn. Zelf heb ik een kampioenswedstrijd gespeeld tegen Limmen in 1963. Welke wij toen wonnen onze trainer was Jan Postumius. Jan Buis en Cor Heddes waren wel de bikkels van het elftal die zouden er nu prima in passen. VVW wij Piet en mijn persoon wensen jullie een competitie in de tweede klas wij zullen voor jullie duimen. Groeten Piet en Henk Botman.