Rabobank WFO Zwaagdijk deelde uit.

22-06-2018

Hugo___Nico.JPG

Rabo_cheque.jpg

Rabobank WFO had 250.000 euro ter beschikking gesteld voor ongeveer 750 verenigingen in gemeente Medemblik. Afgelopen donderdagavond 21 juni was er in de Dars een feestelijke avond georganiseerd voor alle deelnemende vereniging. Als afgevaardigden van voetbalvereniging V.V.W. waren bestuursleden Nico van den Berg en Hugo Schmidt aanwezig.

Iedere vereniging met tenminste 5 leden mocht meedoen en had minimaal 10 stemmen nodig om in aanmerking te komen voor een geldbedrag. Deelnemende verenigingen kregen sowieso 150 euro en daar bovenop € 2,95 per gekregen stem. VVW voetbal had van alle verenigingen de meeste stemmen gekregen (403). Nico en Hugo van V.V.W. waren dus zeer blij verrast met een cheque van €1309,05. Voetbalvereniging V.V.W. bedankt de Rabobank WFO Zwaagdijk voor deelname en het gekregen bedrag. Ook alle stemmers met een geel zwart hart, BEDANKT!!