VVW is gestart met zijn eigen webshop!

31-07-2018

Sportkleding VVW voetbal

VVW-voetbal heeft eigen Webshop voor VVW gerelateerde kleding/artikelen
VVW heeft haar eigen webshop via de leverancier. Dit voor het eerst in haar bestaan. De aanleiding hiertoe is omdat Steltenpool-Sport zich uit het winkelcentrum heeft terug getrokken door opheffing van de zaak. Voor een sportminnend dorp als Wervershoof een groot verlies. Steltenpool-sport en VVW-voetbal hebben jarenlang een uitstekende en vertrouwelijke relatie gekend. Steltenpool-Sport was ook als sponsor nauw aan onze vereniging verbonden. Voor al die jaren zeggen wij heel veel dank voor de prima samenwerking al die tijd. VVW-voetbal wenst alle betrokkenen een goede toekomst.

Zonder sportzaak en dus leverancier van sportkleding is naar een alternatief gezocht. Deze is gevonden via de leverancier en de daaraan verbonden eigen webshop. VVW-voetbal kan op deze manier aan haar leden alle onderdelen verplicht bij het tenue van VVW-voetbal tegen billijke prijzen aanbieden. Het zal in het begin wel lastig zijn om dit op gang te helpen en er automatisme in te krijgen, maar met ieders inzet gaat dat zeker lukken. In de toekomst willen we het aanbod uitbreiden. De webshop en kledinglijn voor VVW is online voor leden en belanghebbenden. .

Hoe werkt het:
Via de site van VVW kun je je bestelling plaatsen. Onder het kopje Webshop in de menubalk http://www.vv-vvw.nl/ nadat u jeugd of senioren heeft aangeklikt. Je bestelt je kleding en je betaald via Ideal. Met je emailbevestiging kun je bij VVW (kantine) je kleding in ontvangst komen nemen.
Bekijk nu snel onze nieuwe webshop via de volgende link: WEBSHOP

Waarom Jeugdvriend van VVW?

Jeugdvrienden VVW:
VVW jeugdvrienden is 5 jaar geleden in het leven geroepen om twee redenen.
- Uniformiteit
- Betere trainingsfaciliteiten voor onze jeugd.

Al onze jeugdteams dragen een shirt van de vereniging. Hierdoor zien onze jeugdteams er verzorgt en professioneel uit. De jeugd is veruit de grootste groep binnen onze club. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en heeft in de visie van de club terecht veel aandacht nodig. Gediplomeerde trainers, coördinatoren, materialen en heel veel vrijwilligers zijn daarvoor nodig en zetten zich daar voor in.

Om bovenstaande te verwezenlijken is geld nodig en zoals iedereen weet worden de subsidies van de Gemeente al vele jaren afgebouwd. Wij als club proberen dit op te vangen door sponsoren te binden aan de club. Dit om te voorkomen dat contributies, met name voor de jeugd, drastisch moeten worden verhoogd en dat de jeugd de aandacht mag krijgen die het verdient. Dat lukt ons goed. Eén van de activiteiten binnen VVW is vijf jaar geleden de oprichting van “Jeugdvrienden VVW’ geweest.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen ons helpen
U kunt de jeugd van VVW helpen door lid te worden van de club “Jeugdvrienden VVW”.
Dit kan door bedrijven maar ook door particulieren. De jaarlijkse bijdrage is;
Bedrijven € 250
Particulieren € 100

Mocht u onze jeugd willen helpen door lid te worden, neem dan contact op met een van de bestuursleden of leden van de Sponosrcommissie. Wij zijn er blij mee en kunnen met uw bijdrage ervoor zorgen dat onze jeugdleden.