Voetbalseizoen 2018-2019 V.V.W. geopend.

20-08-2018

Traditioneel werd afgelopen weekend het nieuwe voetbalseizoen geopend op de velden van "de Westrand". Om 16.30 uur werd de spits afgebeten door V.V.W.1 tegen V.V.W.2. Sporting Andijk zondag 1 was eigenlijk de tegenstander maar kon geen team op de been krijgen.
Om 17.30 uur was het de beurt aan de All Stars van V.V.W. tegen de All Stars uit Andijk.
Daarna om 19.00 uur nog 2 wedstrijden. De veteranen van V.V.W. speelden tegen de veteranen van Sporting Andijk en V.V.W. 3 nam het op tegen Zwaagdijk 3. Foto's van de wedstrijden gemaakt door V.V.W. fotograaf Dik Haakman kunt u terugzien op de website van V.V.W. Na deze wedstrijden bleef het nog lang onrustig om in de 3e helft de wedstrijden te analyseren en de kermis kon worden ingeluid. Voor het komend weekend staat er een oefenwedstrijd op het programma.
Programma zaterdag 25 augustus
V.V.W.1 - Sporting Andijk zaterdag 1 aanvang 19.00 uur