VVW – Sporting Andijk 5-2

27-08-2018

VVW – Sporting Andijk 5-2

De eerste overwinning met hoofdtrainer Niels Bakker aan het roer is een feit. In de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen werd er gewonnen van Sporting Andijk met 5-2. Niels wisselde veelvuldig en dat gaf gelijk de breedte van de selectie aan. Leuk om te zien en voor Niels met zijn staf de schone taak om uit alle keuzes die er zijn een team te maken. Het seizoen is lang en de ervaring leert dat over het hele seizoen vele namen op het wedstrijdformulier komen te staan. Fijn dat er dan meerdere mogelijkheden zijn om een team te formeren. Voor VVW scoorde Tom Smit, Stefan Otsen(2x), Joris Schouten en Rob Neuvel. Wat zeer het vermelden waard is, is dat al enige jaren voor dit soort wedstrijden Ruud Rinkel bereidt is deze wedstrijden te leiden. Ruud, top van je!. Bedankt weer.