Wiron-VVW 1-5

02-09-2018

VVW wint bekerwedstrijd bij Wiron redelijk eenvoudig

VVW was tegen Wiron, spelend in de vijfde klasse, in Den Oever overduidelijk de betere ploeg. Het was ongelooflijk hoeveel kansen er werden gemist, want de 5-1 overwinning was een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Het is natuurlijk mooi dat VVW met verzorgt voetbal zoveel kansen wist te creëren. De paal, lat, keeper en gemiste kansen zorgden ervoor dat de uitslag beperkt bleef. Rens Grooteman, terug op het oude nest scoorde drie treffers. Daarvan was de 4-1, die hij ook voor zijn rekening nam, vanuit de draai, de mooiste. Rob Neuvel en Dave Kok, met een mooie kopbal, namen de andere twee treffers voor hun rekening. De tegentreffer, één van de spaarzame uitvallen van Wiron was één van once in a life time. Schitterend ingeschoten. Al met al een nuttige wedstrijd voor het vormen van het team wat het komend seizoen mag gaan doen in de competitie. Het tweede team speelde uit voor de beker in Purmerend tegen Purmersteijn 2. Uitkomend in de reserve hoofdklasse en onze jongens moesten het hoofd buigen met 2-0, maar speelden een goede wedstrijd.