De VVW-jeugd heeft goede vrienden: ”De VVW Jeugdvrienden”.

03-09-2018

De jeugd van VVW heeft inderdaad goede vrienden. De Jeugdvrienden VVW is een initiatief van oud-voorzitter en erevoorzitter Jaac Hermans en nog verbonden aan onze mooie club als voorzitter van de sponsorcommissie. Een prachtig initiatief. De jeugd is veruit de grootste groep binnen onze vereniging. En verdient veel aandacht. Dat krijgen ze gelukkig. Zoals daar zijn: gediplomeerde trainers, coördinatoren, materialen en heel veel vrijwilligers die zich inzettten. “Wie de Jeugd heeft, heeft de toekomst” is een bekend gezegde en daar is geen speld tussen te krijgen. Maar dat kost geld, ongeveer de helft van het budget wat VVW te besteden heeft, wordt gebruikt voor de Jeugd. De Gemeente gaan steeds meer subsidies korten, zo ook die van de VVW-Jeugd.

Afgelopen donderdag konden de begeleiders van de jeugdteams gevulde sporttassen ophalen bij Hoofdsponsor Plantenkwekerij Gitzels BV. Dat komt omdat Kees Grent verbonden is aan Gitzels en coördinator van kleding en materialen. Mooi ook weer dat dit binnen de ruimten van genoemd bedrijf kan. Het is natuurlijk klasse dat Kees dit regelt. In de tassen zaten de shirts die spelers en speelsters kunnen dragen bij hun te spelen wedstrijden. Achterop de shirts staat Jeugdvrienden VVW. Die hebben mogelijk gemaakt dat elk jeugdlid een shirt van de vereniging krijgt. Dit is heel mooi, omdat de teams dan allemaal echte VVW-shirts dragen van goede kwaliteit. Uniformiteit als logisch gevolg. De shirts worden centraal gewassen en Kees neemt alles op het einde van het seizoen weer in. Om zoals nu in het nieuwe seizoen alles weer up to date voor elkaar te hebben en uit te leveren. Verder haalden de begeleiders een coachjas, waterzak en ballen op. Allemaal mogelijk gemaakt door Jeugdvrienden VVW. Dit is één van de initiatieven voortkomende uit deze belangrijke sponsorgroep. Het is voor een vereniging als VVW heel fijn dat een brede groep middels deze sponsoring onze jeugd een warm hart toedraagt. Daarvoor hartelijk dank. Wanneer u denkt als bedrijf of als particulier. Wat is dit een leuke sponsorgroep om bij te horen om de jeugd te steunen. Schroom niet, wordt spontaan lid. Voor bedrijven kan dat voor € 250,00 en als particulier voor € 100,00. Via de sponsorcommissie is te regelen. Te vinden op deze website van VVW.