ZO VER MAG HET TOCH NIET KOMEN

14-09-2018

Beste leden

voor de zondag zijn wij op zoek naar een paar enthousiaste senioren/ouders die af en toe een wedstrijd willen fluiten, dan gaat het om het dames elftal en jongens 17.
Het dreigt er nu naar uit te zien dat komende zondag een wedstrijd moet worden afgelast omdat er geen scheidsrechter is, ZO VER MAG HET TOCH NIET KOMEN.

Afgelopen zondag heeft iemand van het 4de een wedstrijd gefloten van de dames en zijn reaktie was, zo voor 1 keer was het best leuk om te doen.
Als iedereen nu deze instelling heeft zijn wij als VVW gelijk voor 3 jaar voorzien van scheidsrechters, als daar ook nog een paar ouders bij komen is dit probleem te tackelen.

Iedereen heeft zo zijn eigen reden om niet te fluiten, vroeg, onbekend, laat mij niet vol schelden door pubers, moet naar schoonouders, etc , maar denk ook aan die vrolijke gezichten van 22 spelers op het veld en toeschouwers als alles goed geregeld is.

Help VVW en meld je aan bij ondergetekende, alvast bedankt namens de Dames en jeugd 17.

Frank Dekker
frank@dekkerglascultures.nl