VVW 1 uit de beker

17-09-2018

VVW 1 uit de beker

Na het teleurstellende maar terechte gelijkspel tegen Strandvogels vorig weekend, had VVW vandaag toch nog het lot in eigen handen om de poulewinst te behalen. Tegen 4e klasser Succes diende dan minimaal gewonnen te worden. De geelzwarte creëerden in de eerste 10 minuten al 2 grote kansen, echter wisten we deze mogelijkheden niet in doelpunten om te zetten. Later in de eerste helft was er niets te merken van het verwachte verschil tussen de derde en de vierde klasser. Wel kwam het slordige VVW binnen het half uur wel op 0-1, Rob was bij de 2e paal alert. Succes liet zich niet uit het veld slaan, binnen 2 minuten kwamen zij immers al op gelijke hoogte.

 

Na de rust kwam VVW beter uit de startblokken en leek Succes wat moe gestreden. Jaap raakte met een een mooie poeier jammerlijk de lat, daarna kregen ook de 2 spitsen kansen op de 1-2. Maar wanneer je zelf de kansen niet maakt, dan heb je de kans dat de goal aan de andere kant valt. Dit gebeurde helaas in de 75e minuut ook.

Hierna volgde een spervuur op het doel van Succes, maar het werd pas 2-2 toen Tom vlak voor tijd een, door hem zelf verdiende, penalty verzilverde.
Bij deze gelijke stand bleef het, Strandvogels komt hierdoor, na de 0-4 winst op Wiron, in de koker voor de 2e ronde. Hopelijk geldt bij dit mislukte bekeravontuur, een slechte repetitie is een goede premiere. Dit zullen we echter pas aankomende zondag weten, nadat VVW 1 de competitie thuis mag starten tegen KGB.

 

Groeten,

Niels  Bakker

Alle nieuwsberichten

Nieuws