Club van 100 nieuws

24-09-2018

Afgelopen zondag werd het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019 geopend met een thuiswedstrijd.
Traditie getrouw werden de formulieren voor het uitslagen raden van alle thuiswedstrijden van V.V.W.1 weer georganiseerd en uitgedeeld door de Club van 100 van V.V.W.
Voor iedere bezoeker gratis deelname om de juiste einduitslagen en topscorer te raden.
Voor degene die de meeste punten behaald is er dan een dinerbon te winnen.

Het afgelopen voetbalseizoen 2017-2018 was vaste V.V.W. supporter Piet Mol de winnaar.
In de rust van de wedstrijd mocht Piet in de bestuurskamer uit handen van Club van 100 commissielid Kees Rinkel de dinerbon in ontvangst nemen.

Was u afgelopen zondag niet aanwezig en u wilt hier toch aan meedoen er zijn nog formulieren verkrijgbaar.  Die kunt u hier downloaden. Tot aanvang van de volgende thuiswedstrijd V.V.W.1-Kleine Sluis 1 op zondag 7 oktober kunt u deze nog inleveren.

Komende zondag is de uitwedstrijd naar Texel. Door te kort animo heeft de Club van 100 besloten geen bus te laten rijden. Wilt u toch naar de uitwedstrijd dan zijn de kosten voor u zelf. Laat u de auto in Den Helder dan kost het als voetganger € 2,50.Vanaf de boot rijdt er een Connexionbus naar Den Burg. Deze reistijd is 10 minuten en het complex is 5 minuten lopen. Wilt met uw auto of busje naar Texel kost dit inclusief 9 personen € 37,00. Voor verdere info kijk op www.teso.nl.