VVW-Kleine Sluis 2-2

08-10-2018

VVW buigt 0-2 achterstand knap om naar 2-2 gelijkspel


Zonder de geblesseerde Koen Verlaat, die overigens goed werd vervangen door Daan Schouten kwam VVW in het eerste bedrijf met 2-0 achter. De snelle aanval van Kleine Sluis was de eerste helft effectiever. Na 4 minuten verloor VVW op het middenveld de bal aan de snelle buitenman van Kleine Sluuis. Die haalde rap de achterlijn en de voorgetrokken bal werd knap ingetikt door de spits van Kleine Sluis. Op het oog waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar Kleine Sluis ging beter met de kansen om. VVW wist via Rens Grooteman(bal net corner getikt door de keeper) en een gesmoord schot geen doel te treffen. Ook Kevin van der Thiel kwam net een teenlengte tekort om de score voor VVW te openen. Kleine Sluis wist echter wel doel te treffen en deed dit met een hele mooie goal. Een voorzet en de spits van Kleine Sluis met een duik de bal in het hoekje koppend, daarbij Marco Smit kansloos latend. De tweede helft was net begonnen(Ingmar Ruiter kwam voor Jorren Grooteman) en een aantal supporters, waaronder deze schrijver, waren te laat om de aansluitingstreffer waar te nemen. Die viel pal na rust en door de supporters geholpen, waarvoor dank, laat het doelpunt zich als volgt beschrijven. Een mooie aanval met een steekpass van Joris Schouten op Rob Neuvel die daarna fraai scoorde. VVW was over de hele tweede helft genomen de betere ploeg en kwam ook terecht op 2-2. Wederom door Rob Neuvel, die knap door Tom Smit de diepte werd ingestuurd en beheerst de keeper voor de tweede maal passeerde. Mooi gedaan Rob! In de tweede helft was Daan Schouten van laatste man naar rechtsback verhuist en heel netjes als je in één wedstrijd twee posities goed invult. VVW bleef gedurende de tweede helft goede kansen creëren. Prima schot van Jaap Sneeboer. Een mooie actie van Tom Smit en zijn inzet werd ternauwernood tot corner verwerkt door de keeper van Kleine Sluis. Ingmar Ruiter met een fraaie omhaal, maar geblokt door een speler van Kleine Sluis.

 

Er had wellicht een overwinning in gezeten, maar zover kwam het jammer genoeg niet. Het was al met al een hele leuke wedstrijd om naar te kijken en met een goed leidende scheidsrechter. Tim Neuvel kwam nog voor Kevin van der Thiel. VVW is de eerste drie wedstrijden in de tweede helft de betere ploeg. Dat gaan we proberen van meet af te zijn en dan wordt het vast een heel mooi seizoen. Deze tweede helft liep beter door omzettingen van de trainer en inbreng van een nieuwe speler. Dat is mooi wanneer de achterstand dan geheel wordt weggewerkt. Raymond Koning won de blinde poule, wederom georganiseerd door Hugo Schmidt en minutenspel door Bas Haakman. Foto’s in menu door Dik Haakman.

 

VVW 2 verliest jammer genoeg in tweede helft haar organisatie in de wedstrijd en verliest met 5-2 van Spartanen.


Het tweede team van VVW speelde tegen Spartanen een frisse en attractieve eerste helft. Met mooi spel en voldoende kansen om verder te komen dan de 1-1 die na één helft op het scorebord stond. Ondanks de fraaie kansen bleef het bij één goal voor VVW. De treffer was een prima aanval via Ingmar Ruiter(later invallend bij VVW 1), Fenno Dol en afgerond door Twan Grooteman. Die in de tweede helft, nadat Spartanen tweemaal doel had getroffen, op aangeven van Dani Houwerzijl ook de 2-3 maakte. Echter, verder kwam VVW niet, want Spartanen trof daarna nog twee keer doel. Nu net als VVW 1 twee helften het goede spel houden en dan wordt het ook voor VVW 2 een mooi seizoen.

Alle nieuwsberichten

Nieuws