Boardingtoernooi 2018

15-10-2018

Het boardingtoernooi voor de JO7 was dit jaar wederom een mix van VVW en Strandvogels. Door zes teams van 2 of 3 spelers werd enthousiast gestreden om de titel. De strijd werd gewonnen door Chiel Brandsen en Joep Poland.
1e plaats: Manchester United (Chiel Brandsen en Joep Poland)
2e plaats: Bayern München (Sam Steltenpool en Finn van der Starre)
3e plaats: PSV (Mika Vonk, Brain Lobbes en Luca Klabbers)

Om 11.00 uur gingen 8 teams van JO8 en JO9 van start voor hun toernooi. Ook hier ging het er fanatiek aan toe. De finale ging tussen Manchester United en Ajax . Arsenal en Chelsea speelden om de 3e plaats. Ook in deze wedstrijden was het erg spannend. Manchester United won de finale met 1 – 0 en Chelsea won met 4 - 3.
Eindstand:
1e plaats: Manchester United (Robin Bregman en Kees Verdonschot)
2e plaats: Ajax (Juun Zwan en Suze Laan)
3e plaats: Chelsea (Twan Nieuweboer en Thijn Bakker)
Voor alle spelers/speelsters was er een vaantje en een zakje snoep en voor de nummers 1, 2 en 3 een mooie beker. Robin en Kees mogen de wisselbeker een jaar houden. Iedereen bedankt voor het meedoen en ook de vrijwilligers bedankt.
Boos Bestratingen en Paul Ruiter Grondwerk bedanken we voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Foto's van dit toernooi kunt u terug zien op deze website van V.V.W. in het menu Foto's.