Wat betekent sponsoring voor onze voetbalclub en wat kunt u terug doen?

16-10-2018

Beste leden, donateurs en supporters van vv. VVW
Wat betekend sponsoring voor onze voetbalclub?


Sponsoring is voor onze club zeer belangrijk. Zonder inbreng van sponsorgelden kan vv. VVW niet, mede omdat gemeente minder subsidieert dan voorheen. Zonder sponsorgelden zou bijvoorbeeld de contributie met 100% verhoogd moeten worden.
Wie zijn die sponsors? Dat zijn mooie bedrijven die het leuk vinden om de sport te ondersteunen en in ons geval doen ze dat bij onze mooie club VVW-voetbal. Die een belangrijke plaats inneemt binnen de gemeenschap Wervershoof. Dat was meer dan duidelijk na de brand van 27-04-2017. Veel mensen gingen gelijk aan de slag en de financiële kanalen stonden gelijk open. Spontaan een rekening geopend om te doneren en dat werd massaal gedaan, clubs, particulieren. En zeker ook mede door mooie bedrijven/sponsors die direct financieel en materieel steunden. Daardoor staat er straks weer een prachtige kantine. Bedrijven/sponsors zijn al jarenlang heel loyaal naar onze club VVW-voetbal

 


Hoe kunnen wij de bedrijven bedanken voor hun sponsoring.
Langs de velden via de sponsorborden, wedstrijdboekje, Facebook en op de website van VVW komt u de namen van onze sponsors tegen. Sponsors die aan en om VVW denken, het zou fijn zijn wanneer u uw aankopen doet, te denken aan onze SPONSORS. Samen staan we sterk binnen onze gemeenschap!


Alvast bedankt namens de sponsors van vv. VVW
Vriendelijke groet
Sponsorcommissie vv. VVW

Alle nieuwsberichten

Nieuws