Ruime overwinning V.V.W. 1

05-11-2018

Na het tegenvallende resultaat van vorige week tegen De Blokkers, mocht de hoofdmacht vandaag aantreden tegen de buren uit Hauwert. De omstandigheden voor deze derby waren perfect, een lekker zonnetje en mooie grasmat, om de nare smaak van vorige week weg te spoelen.

We hadden het voornemen om nu eens niet achter te komen. Maar helaas dacht Hauwert hier anders over, binnen 20 seconden kon het scorebord namelijk al op 0-1 worden gezet.
Hauwert leek ook de 0-2 te hebben gescoord, maar de scheidsrechter keurde de goal af. De goed leidende arbiter, was van mening dat de bal uit de handen keeper Stan Vertelman werd getrapt. Daar mocht VVW zich gelukkig mee prijzen, want niet iedere scheidsrechter had deze beslissing genomen. Nadat de goed invallende Stan ons op een paar keer op de been hield, kwamen de geelzwarte na ongeveer een half uur op 1-1. De zeer goed spelende Joris Schouten, kwam goed los van zijn man en kopte een, volgens Hauwert onterechte gegeven, corner fraai binnen. Gelijk daarna was het Stefan Otsen, die zich keurig langs enkele verdedigers en de keeper van Hauwert manoeuvreerde, de 2-1 binnen tikte. Dat was een heerlijke opsteker, om zo toch met een voorsprong deze moeilijke eerste helft af te sluiten.

Na rust deelde VVW vrijwel direct een enorme tik uit. Tom kwam keurig uit de dekking, draaide zich om en stifte de bal met subliem gevoel over de keeper in de winkelhaak. De 4-1 die in 56ste viel, was ook weer fraai. De sterk ingevallen Tim Neuvel roste in de 60ste minuut de bal in deze zelfde kruising.
De 5-1 was een streep van Raymon, die keurig werd bediend door een prachtige bal van Tom achter zijn standbeen. Inspelen, kaatsen en de derde man die hem afmaakt, een aanval waar de ware liefhebber van smult. Dit leek ook de eindstand te gaan worden, maar Rob Neuvel dacht hier anders over een maakte kort voor tijd de 6-1.
Door deze grote zege blijft VVW meedoen in de top en is het op dit moment de meest productieve ploeg in 3A met 20 doelpunten in 7 wedstrijden .

Een uitslag zegt niet altijd alles, want Hauwert was de eerste helft erg gevaarlijk.
De blinde poule werd gewonnen door Toon Buis en in het minutenspel was het Peter van Ophem die de 50 euro kon incasseren. Voor dit spel zijn nog enkele plaatsen vrij, voor 20 euro kunt u de gehele competitie aan meedoen. Info Ger Boos of Kees Rinkel. Foto's van de wedstrijd genomen door Dik Haakman kijk voor foto's in het menu Foto's

Omdat het zondag een vrij weekend is, spelen we donderdag a.s. een oefenwedstrijd tegen SC Dynamo de ploeg van oud V.V.W. trainer Marco Boots. Deze wedstrijd is om 20.00 uur in Ursem, waar de kantine helaas niet open is i.v.m. de jaarvergadering.