Officiële opening nieuwe V.V.W. kantine "De Westrand".

17-12-2018

Officiële opening nieuwe V.V.W. kantine "De Westrand".
Het jaar 2018 ligt bijna achter ons en 2019 gaat bijna beginnen.
In dat nieuwe jaar gaan we ook met de nieuwe kantine beginnen. Na de brand eind maart 2017 staat er nu een pracht van een nieuwe kantine. De noodkantine was ook een gezellige kantine waar menig club jaloers op was. Maar de nieuwe kantine is ook een mooi plaatje geworden, een ontwerp van Bouwbureau Sjaak Schouten en gebouwd door Grooteman- van Dijk en diverse onderaannemers.
Bezoekers op "de Westrand" zagen gestaag het nieuwe gebouw uit de as oprijzen.
De kantine die voor handbal en voetbal gereed is kan in gebruik worden genomen. Maar voordat dit gaat gebeuren vindt er eerst een officiële opening plaats.
Deze opening vindt plaats op zaterdag 12 januari. Om 13.00 uur is de officiële
opening voor genodigden. Vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur is iedereen van harte welkom om de nieuwe kantine te bewonderen. Ook voor de jeugd worden er diverse activiteiten georganiseert. Vanaf 20.00 uur is er een Sportgala voor V.V.W. leden vanaf 19 jaar, begeleiders, vrijwilligers en partners.
Voor €20,= p.p. kun je bij deze geheel verzorgde avond aanwezig zijn.
Wilt u deze avond meemaken? De noodkantine is in de winterstop gesloten.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij:
Maria Dol Olympiaweg 24 Wervershoof tel. 06-50591076 of
Patrick Spigt van Velzenstraat 42 Onderdijk 06-51045556