VVW onmachtig tegen Hollandia T.

04-02-2019

Waar de uitwedstrijd nog gewonnen werd in Tuitjehorn, liep het afgelopen zondag helaas anders. Hollandia T was van het begin de fellere, betere en dus gevaarlijkere ploeg. De snelle buitenspelers van de uitploeg zorgde voor veel problemen achterin bij VVW. Mede door persoonlijke fouten stond er 0-3 ruststand op het scorebord.

Persoonlijke fouten waar ook de trainer zich aan bloot stelde, immers had hij het defensief moeten omzetten. De tweede helft ging beter. Met invallers Patrick Schilperoort, Thijs Nugter en Dave Kok probeerde VVW nog wat te forceren. Dat lukte doordat Rob Neuvel na een mooie aanname van dichtbij de keeper passeerde. 5 minuten voor tijd maakte een van de gasten hands op de doellijn, dat betekende een penalty en een rode kaart. Tom Smit verzilverde deze kans en zo werd het opeens toch nog een wedstrijd.

Daarna kreeg V.V.W. nog een kans op 3-3, maar helaas werd het net niet gevonden. In de slotseconde maakte Hollandia T. nog de 2-4. Het positieve was zondag, dat V.V.W. toch nog enigszins zelf terug knokte in de wedstrijd. Bovendien lieten ook veel concurrenten verrassende uitslagen noteren, zodat de top 7 al meer in elkaar schuift.

Ger Boos mocht zichzelf vandaag wel winnaar noemen, hij won immers de blinde poule. Als ware clubman schonk Ger zijn winst terug aan de club. Klasse Ger!!
Foto's van de wedstrijd gemaakt door thuisfotograaf Dik Haakman zijn terug te vinden op deze website van V.V.W. in het menu Foto's.