Zevenklapper VVW

18-02-2019

VVW - Texel’94 4-0(7-0)
Als je af en toe een verslag mag schrijven is het best leuk als het dan ook een wedstrijd is die dik gewonnen wordt. In tegenstelling tot de wedstrijd van vorige week bij KGB begon VVW voor de verandering eens messcherp aan de wedstrijd en dat wierp zijn vruchten af. Voordat de Texelaars bij konden komen van de overtocht naar het vasteland stond VVW binnen no time op 1-0 door een goede kopbal van Rens Grooteman. Toch liet Texel’94 zien dat er met een hele jonge ploeg best wel een aardig potje voetbal gespeeld kon worden. VVW creëerde de ene na de andere kans maar verzuimde te vaak deze tot een doelpunt te promoveren. Toch lukte het VVW om binnen een tijdsbestek van 16 min. De wedstrijd volledig op slot te gooien. Mooie actie van Stefan Otsen die de bal verovert en zelf de 2-0 binnenschiet. Joris Schouten die uit stand vanaf 20 meter de 3-0 op het scorebord zet. En Tom Smit die nog voor de rust 4-0 kan binnenkoppen.
De 2e helft had gemakkelijk in de dubbele cijfers kunnen eindigen ware het niet dat Rob Neuvel vandaag zijn vizier niet op scherp had staan en het maar bij 1 treffer liet 5-0. Trainer Niels Bakker besluit bij deze stand dan ook spelers rust te gunnen die vanuit een blessure op de terugweg zijn. Patrick Schilperoort komt er dan in voor Jesse de Hoog. Thijs Nugter zag vandaag helaas veel doelpogingen gestopt worden door de keeper, gelukkig is daar dan altijd nog de hardwerkende en attente Rens Grooteman die de 6-0 binnen schoot. Huub Steltenpool mag dan zijn opwachting maken voor Tom Smit en bekroond zijn invalbeurt met een ziedend schot en zet daarmee de eindstand op 7-0. Dan mag Daan Schouten nog een paar schamele minuten zijn opwachting maken voor Raymon Koning. Trainer Niels in het vervolg met zo’n stand gun je iemand wel wat meer minuten speeltijd hoor! Dat Daan Schouten over de juiste wedstrijdmentaliteit beschikt laat hij zien door met een geweldige redding op de doellijn nog wel ff de nul wordt gehouden. Complimenten voor beide keepers vandaag Marco Smit van VVW had misschien niet zoveel te doen maar stond er wel als het nodig was, en de keeper van Texel’94 behoedde zijn club voor een nog grotere nederlaag vandaag.
Supporters a.s. zondag 24 februari 14.00 uur speelt VVW uit tegen Westfriezen dan zien we u allen weer graag langs de lijn. De penningmeester was weer blij met het “minutenspel” en de blindenpool is gewonnen door Karel Koper. Voor de foto’s gemaakt door huisfotograaf Dik Haakman kijk in het menu op deze website in het menu Foto's . Groet Peter Schilperoort