OBM-verzekeringen/Regiobank sponsor schoolvoetbal

03-03-2019

Regionaal schoolvoetbal verzekert zich van sponsoring door
OBM-verzekeringen/Regiobank

Op 27 maart vindt, op het terrein van VVW-voetbal aan De Westrand, het jaarlijkse schoolvoetbal plaats. Deelnemers zullen zijn De Sint Jozef uit Zwaagdijk, De Gerardus Majella uit Onderdijk en De Werenfridus en De Schelp uit Wervershoof. Het toernooi zal van ca. 13.00 tot 16.30 duren. De laatste drie edities werden gesponsord door de Rabobank. Waarvoor hartelijk dank. Dit jaar sponsort OBM-verzekeringen/Regiobank dit mooie festijn.

OBM-verzekeringen/Regiobank is gevestigd aan De Hoek 8 te Wervershoof. Het adres is een mooie parallel voor wat OBM-verzekeringen/Regiobank voor u als particuliere klant/ZZP-er en kleine ondernemer wil zijn. Een speler in verzekeringen en bankzaken bij u ‘om de hoek’. Een enthousiast team staat u graag te woord. Over wat men voor u te bieden heeft als particuliere klant/ZZP-er of kleine ondernemer in verzekerings- of bankzaken. Stap rustig eens binnen of kijk online op www.obmverzekeringen.nl OBM-verzekeringen biedt de producten aan van de Regiobank en dat maakt dat zij u volledig van dienst kan zijn in het verzekerings- en betalingsverkeer.

Is men in de sport tevreden als men plezier heeft in wat men doet en het liefst met goed resultaat. Bij OBM-verzekeringen/Regiobank is men pas tevreden als u tevreden bent. Een vereniging is een spil in een dorpskern en zo wil ook OBM-verzekeringen/Regiobank, te vinden in een dorpskern, een spil zijn in uw verzekeringen of bankzaken. OBM-verzekeringen/Regiobank is onafhankelijk in verzekeringen en de bankzaken van de Regiobank. Wanneer u een opstal- of inboedelverzekering afsluit bent u automatisch lid van OBM-verzekeringen/Regiobank. Net als bij een sportvereniging is OBM-verzekeringen/Regiobank een organisatie waar de leden meedenken en meedoen over het wel en wee.

‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’ is het wat men vaak hoort. Dit geldt voor sportverenigingen, maar ook bij OBM-verzekeringen/Regiobank. Jong kennis maken met de sport! OBM-verzekeringen/Regiobank laat jongeren graag kennis maken met de eigen financiën. Jong geleerd, oud gedaan! Als uw kind naar de middelbare school gaat kent OBM-verzekeringen/Regiobank de JongWijs Spaarrekening en Betaalrekening. Jonge mensen zien weinig tot geen contanten meer, maar bijna alleen nog digitaal geld. Via JongWijs maken ze vroeg kennis met ‘de bank altijd in de broekzak’. Met hun mobiel is de bereikbaarheid naar de bank binnen handbereik. Bijvoorbeeld zakgeld en kleedgeld op de JongWijs rekening leert een kind al jong verstandig omgaan met geld. Met de checklist voor middelbare school & geldzaken als hulpmiddel. De tijd verandert snel en kennis met de digitale wereld binnen het betalingsverkeer is voor jonge mensen heel belangrijk. Men kent ook de JongWijzer voor het regelen van bankzaken. Voorlichtingsmateriaal vindt men niet alleen online, maar op de vestiging geeft men graag voorlichting en er is uitstekend voorlichtingsmateriaal. Kijk ook op www.nibud.nl

OBM-verzekeringen/Regiobank is laagdrempelig. Men kan iedere werkdag binnen stappen voor voorlichting of om een afspraak te maken. Uiteraard is men ook digitaal prima te bereiken via www.obmverzekeringen.nl en op de vestiging kunt u de Handleiding Internet Bankieren krijgen om thuis rustig de dingen door te nemen. Voor vragen kunt u dus op de vestiging, telefonisch en digitaal terecht. VVW is blij dat men als gastheer van het schoolvoetbal, woensdag 27 maart 2019, in OBM-verzekeringen/Regiobank weer een mooie sponsor heeft gevonden. Te vinden in de dorpskern van Wervershoof, De Hoek 8.
VVW-voetbal organisator schoolvoetbal

Op de foto(door Dik Haakman} van links naar rechts:
Roos Ekkelenkamp-Laan, Bjorn Glasz, Ingrid Out, Wim Geluk(directie), Edwin Bruggeman en Mirjam Otsen