VVW hard onderuit in Hauwert

01-04-2019

Na de klinkende overwinning in Winkel vorige week, gingen we met vertrouwen op bezoek bij onze buren in Hauwert. Hauwert '65 toch wel een beetje de ploeg in vorm met 10 wedstrijden op rij zonder nederlaag. We wisten dus dat we geen gemakkelijke middag zouden beleven.
De gastheren begonnen gelijk fel en speelden met veel beleving, daar iets waar we ons dit seizoen moeilijk tegen kunnen wapenen. Vooral als we ons niet onder de druk uit kunnen voetballen.

De eerste 2 goals in respectievelijk de 10e en 16e minuut kwamen we net een teenlengte tekort om de voorzet uit er te halen. Zo vlogen de eerste 2 mogelijkheden er gelijk al in. We rechtten ons rug daarentegen wel, want rond de 20ste minuut weer hielden lat en een geweldige redding van de keeper Joris Schouten af van scoren. Daarna was Rob Neuvel nog dichtbij de 2-1 maar zijn kopbal ging net voorlangs. Dan denk je toch, we krijgen nog kans om in de wedstrijd terug te komen. Echter vloog de eerstvolgende poging van Hauwert '65 vanuit een vrije trap in de winkelhaak. Na rust probeerden we nog alles op alles te zetten om de wedstrijd te keren. Even hadden we Hauwert '65 in de hoek, maar toen wisten zij uit de eerste mogelijkheid na rust de 4-0 te maken. Daarna was het geloof natuurlijk wel weg. Zo wist Hauwert '65 een paar minuten later de stand uit te breiden naar 5-0. Rob Neuvel haalde ons na een bekeken schot van de nul af. Het laatste woord was daarentegen weer van Hauwert '65, die de eindstand bepaalde op 6-1 ironisch genoeg dezelfde score als de heenwedstrijd.

Zo lijkt het een seizoen te worden met hoge pieken en diepe dalen. Echter doen we nog gewoon mee voor de derde periode en een plek bij de eerste 4. Ik kan u garanderen dat de mannen altijd er alles aan doen om een goed resultaat te behalen! Maar helaas is nu vaak soms zit het mee en soms zit het tegen. De voetballende kwaliteiten van deze ploegen zullen wij moeten zien te etaleren in de 6 laatste wedstrijden van deze competitie in 3A.
Immers er is dus genoeg om voor te spelen in deze knotsgekke klasse, waarbij iedereen, bijna, van elkaar kan winnen en dus ook verliezen. Foto's van de wedstrijd gemaakt door uitfotograaf Gerard Mol zijn terug te zien op deze website in het menu Foto's en Facebook van V.V.W..