De Rabobank Clubkas Campagne is terug! Ook voor VVW-voetbal!

04-04-2019

De Rabobank Clubkas Campagne is terug! En hoe! Rabobank West-Friesland stelt dit jaar maar liefst € 350.000,-!! beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Te verdelen onder verenigingen en stichtingen in het gebied van Rabobank West-Friesland. Rabobankleden van VVW-voetbal kunnen door deze mooie Rabobank Clubkas Campagne de club weer financieel steunen. Als mede twee andere verenigingen. Men moet wel lid zijn van De Rabobank en dat bent u al door een rekening bij Rabobank West-Friesland te hebben. Per persoon mag je als lid van Rabobank West-Friesland 5 punten aan verenigingen geven met een max van 2 punten per vereniging. Onze Rabobankleden van VVW-voetbal kunnen naast de 2 punten aan eigen vereniging bijvoorbeeld ook 2 aan VVW-handbal en één aan Tennisvereniging De Kaag geven. Rabobankleden ontvangen voor 23 april een stemcode en kunnen dan stemmen van 23 april t/m 14mei. Rabobank West-Friesland heeft het verenigingsleven altijd met een warm hart gesteund en zo nu ook door deze actie. Voor en door Rabobankleden!
Het is natuurlijk prachtig dat de Rabobank zoveel geld beschikbaar heeft voor een doel wat binnen dorpsgemeenschappen zo belangrijk is. De verenigingen en stichtingen die binnen elke kern de spil zijn van een gemeenschap. En mooi dat je elkaar kunt steunen als verenging door het systeem wat Rabobank hanteert. En met een paar drukken op de knop kent u digitaal uw vijf punten doen. Stemadvies mag, dus: 2 voetbal, 2 handbal en 1 tennis. Uiteraard kunt u andere mooie verenigingen/stichtingen punten toe te kennen. U beslist tenslotte zelf aan wie u uw punten toe wilt kennen. Maar stem vooral en laat ze niet verloren gaan!