Kom in de Kas

08-04-2019

VVW-voetbal bij hoofdsponsor Gitzels ‘Kom in de Kas’

Hoofdsponsor Plantenkwekerij Gitzels BV was op zaterdag 6 april één van de deelnemers van ‘Kom in de Kas’. Een prima gelegenheid om te kijken wat men in de kassen doet. Mensen die dit zeer gewaardeerde initiatief bezochten(dat waren er velen) konden o.a. een kijkje nemen in de keuken binnen het mooie bedrijf van onze hoofdsponsor. Niet alleen voorlichting en demonstratie over alles wat Plantenkwekerij Gitzels BV in zich heeft als innovatief bedrijf. Door het grote bedrijf heen lopend kreeg men ook inzicht en voorlichting over de prima samenwerkingsverbanden wat het bedrijf heeft met diverse andere bedrijven in de sector. De gastvrijheid waarmee de bezoekers onthaalt werden was geweldig. Direct bij ontvangst werden consumpties aangeboden. Er kon geproefd worden van lekker paprika ijs. Verder kon men o.a. schieten of gooien op een levensgroot dartbord. Dit werd begeleid of gedemonstreerd door leden van de dames- en herenselectie van VVW-voetbal. Zo kon men zich ook sportief laten gelden. Leuk om te doen. En het liet mooi zien welke warme plek onze vereniging heeft bij Plantenkwekerij Gitzels BV. Er lagen ook formulieren om jeugd uit te nodigen voor een proeftraining bij de club. Voor VVW-voetbal fijn om aanwezig te zijn bij een indrukwekkend bedrijf en blij dat dat mooie bedrijf de hoofdsponsor wil zijn.

Foto: Dik Haakman