Sponsoren te gast op De Westrand

08-04-2019

Sponsoren te gast op de Westrand bij VVW-handbal en VVW-voetbal

Afgelopen zondag, 7 april, waren de sponsoren door beide verenigingen, VVW-handbal en VVW-voetbal, uitgenodigd voor een aangekleed kopje koffie/thee. Dit voor de eerste keer in de prachtige ‘kantine’ De Westrand. Jaac Hermans van de sponsorcommissie heette de sponsoren/gasten van harte welkom. “Verenigingen kunnen niet buiten sponsoren en het is goed een bijeenkomst als deze te hebben” sprak Jaac Hermans. “Blij dat sponsoren positief gereageerd hebben op de uitnodiging”. Jaac wees op de beeldschermen in de kantine. “Heeft u als sponsor foto’s of een filmpje van uw bedrijf, dan kan dat op de mooie schermen geplaatst of afgespeeld worden” gaf Jaac Hermans aan. Het bedrijf letterlijk in the picture zetten. VVW-handbal werd vertegenwoordigt door voorzitter Theo Vertelman(die het voorzitterschap deelt met Martijn Mulder) en VVW-voetbal door voorzitter John Groot. Nadat de koffie en de broodjes onder gezellig samenzijn waren genuttigd ging het sponsorgezelschap een rondje maken door het fraaie gebouw.

John Groot begeleidde de rondgang en vertelde daar het nodige bij. We begonnen uiteraard bij de entree. Daar benadrukte John Groot allereerst het belang dat de verenigingen na de brand gelijk de handen ineen hebben geslagen. “Dat was de belangrijkste stap die heeft geleid tot dit prachtige onderkomen voor sportverenigingen”. Vanuit de hal kun je de kantine betreden en de bestuurskamer van de handbal. Vanuit de hal de kantine in ging men door de goed geoutilleerde keuken van kantine De Westrand. John Groot noemde dit het hart van de kantine. Terug in de kantine wees John Groot op het mooie stalen frame dat de ruimte zo mooi breekt. Staal beschikbaar gesteld door Staalpartners en gemaakt door VVW-man Rob Kolenberg. John gaf aan dat het lijkt alsof het geheel groter is dan de oude accommodatie, maar dat is niet zo. De Westrand is gebouwd op het oude fundament van de vorige accommodatie. Bovendien is de akoestiek geweldig door het aparte plafond dat is aangebracht. Klonk in de oude kantine altijd de galm. In kantine De Westrand kan men overal elkaar goed verstaan zonder teveel omgevingslawaai. Verder is er in het gebouw een schuifwand, zodat men wanneer dat nodig is, de kantine kleiner kan maken. Het gezelschap ging verder naar de bestuurskamer voetbal, vervolgens door het washok en de massageruimte, om te eindigen in de beoogde bestuurskamer van tennisvereniging De Kaag.

Het gezelschap stapte het mooie weer in en stond op het terrein waar de nieuwe tennisvelden komen te liggen. Daar stond het gezelschap nog na te praten over de sport in het algemeen en over sportcomplex De Westrand in zijn geheel. Al met al een leuk samenzijn en sponsors onderling hebben elkaar genoeg te melden. Een ieder bedankt voor het bezoeken van deze bijeenkomst. Is voor herhaling vatbaar. Samen staan we sterk betreffende sport voor de gemeenschap.

Foto: Dik Haakman