Hartelijk bedankt!!! Cees Breg namens velen

17-04-2019

Cees Breg een VVW supporter met een bijzondere gift

Cees Breg woont aan de Matjador te Wervershoof. Vlak bij sportcomplex De Westrand. Cees is regelmatig te zien bij VVW 1 en vaste gast van het Bedrijven/familietoernooi waar de familie Breg al sinds de start meedoet. Cees is al enige jaren met pensioen en houdt van de sport. Cees meldde zich bij VVW-voetbal voor een bijzondere gift. Cees schonk VVW het bedrag van € 1000,--!!! Een enorm bedrag en daar is de vereniging bijzonder blij mee. VVW kocht van deze gift door Cees, aangevuld door de Club van Honderd, een aantal mobiele ballenkarren.(zie foto) Heel handig voor trainers en teams om bij de trainingen te gebruiken. Cees enorm bedankt voor deze gulle gift. Op de foto, genomen door Dik Haakman, van links naar rechts. Kees Rinkel, namens de Club van Honderd, Cees Breg en voorzitter John Groot.