Kees Punt Penalty- bokaal 2019.

22-04-2019

Na vorige week de voorrondes waren gespeeld konden de finalisten 2de paasdag hun kunsten aan het publiek tonen.
Als eerste waren de mini pupillen aan de beurt: Brian Lobbes, Keano Singer en Julles Ruiter gingen ieder 5 penalty's op keeper Juun Zwan afvuren.
Brian Lobbes kwam als beste van deze groep als winnaar uit de bus.
Daarna waren de E pupillen aan de beurt met op doel de keepsters Lara Hoogland en Dieuwertje Vlaar. De deelnemers voor deze finale waren Robin Wieten, Sjoerd Meester, Jordi Brandsen, Luuk Steltenpool, Stijn van Velzen, Tijn Steltenpool en Nick Visser. Ze maakten hier een leuke show van, uiteindelijk was het Robin Wieten die als winnaar de eerste plaats behaalde. In de rust van de wedstrijd V.V.W.1-S.E.W.1 waren de D pupillen aan de beurt. Met Derk Meester op doel konden de volgende finalisten Mitchell Bakker, Lara Hoogland, Dieuwertje Vlaar, Mika Tromp, Shannon v.d. Berg, Steef Stap, Justin Oostwoud, Patrick Smit uitmaken wie hier de winnaar zou worden? Helaas was Lars Mes verhinderd. Na dat ieder 5 penalty’s geschoten had was het Mitchell Bakker die de eer naar zich toe trok.
De bekers en medailles die de winnaars in ontvangst mochten nemen werden beschikbaar gesteld door de fam. Deen. Hiervoor hartelijk dank.

Alle nieuwsberichten

Nieuws