Voetbalvereniging V.V.W. genomineerd

05-05-2019

Afgelopen week bereikte voetbalvereniging V.V.W. onderstaand bericht.

Beste mensen van V.V.W. (Vooruitgang Vergt Wilskracht)
Gefeliciteerd, V.V.W. is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar.
V.V.W. maakt daarmee kans op de titel in de gemeente Medemblik, provincie Noord Holland en misschien wel de landelijke titel.
Hoe gaat het in zijn werk voor V.V.W.?
Er kan vanaf 6 mei tot 7 juni op VVW (Vooruitgang Vergt Wilskracht) worden gestemd via https://www.clubvanhetjaar.nl/vvw-voortuitgang-vergt-wilskracht. Daarmee maakt de club kans op een masterclass naar keuze en een professionele promotiefilm om de club extra in de schijnwerpers te zetten.

unnamed.png

Olympisch kampioen Esmee Visser draagt de Verkiezing Club van het Jaar een warm hart toe. Zij weet als geen ander hoe belangrijk een club kan zijn om plezier in een sportactiviteit te hebben. Dat dit de basis kan vormen voor levenslang plezier en wie weet voor een succesvolle carrière in de sport.
Net als de Rabobank Clubkascampagne waar u waarschijnlijk 2 punten voor V.V.W. heeft gestemd vragen wij u om ook met deze nominatie verkiezing Club van het jaar op V.V.W. te stemmen?