VVW 1: Vermakelijke 0-0 in Warmenhuizen

13-05-2019

Afgelopen zondag wachtte de uitwedstrijd tegen de nummer 3 VIOS. De heenwedstrijd was in mijn optiek een van de beste en leukste wedstrijden, het publiek werd toen namelijk de winnaar met een spannende 3-3 met dus een hoge amusementwaarde. Wanneer 2 ploegen voorruit druk zetten, lijkt het voor de buitenwacht misschien rommelig. Echter kunnen de puristen dan juist genieten, van hoe de beide formaties staan en hoe men zich onder de druk vandaan speelt. Doordat beide ploegen bijna hetzelfde spelen, werd het vaak een middenveld gevecht. In het eerste bedrijf was deze strijd in het voordeel van de Warmenhuizeners. Zij creëerden enkele kansen maar keeper Marco Smit leek onpasseerbaar. 2 mooie reddingen werd afgewisseld met fantastische, katachtige save van onze goalie. In de 2e fase van de eerste helft kwam VVW wat beter in de wedstrijd en wist ook wat mogelijkheden te scheppen. Na de rust was de wedstrijd nog meer in balans en volgende er geen grote kansen. Maar in de slotfase was zowel VIOS als VVW dichtbij de overwinning. De rechtsbuiten van VIOS kwam door en kon vrij op keeper Marco af, echter miste zijn inzet overtuiging en belandde de bal op het B veld. Tom Smit leek de wedstrijd 5 minuten voor tijd te beslissen van linkerkant van de 16 krulde hij de bal met zijn rechter op de kruising. Ook onze captain Joris Schouten kreeg nog een schotkans, maar de 0-0 bleef vandaag op het bord. Al met al een terecht gelijkspel.
Voor foto's van de wedstrijd gemaakt door uitfotograaf Gerard Mol kijk op deze website van V.V.W. in het menu Foto's

Prachtige opmars VVW 2
Nu even een moment om het tweede elftal in de spotlight te zetten. Na een stroeve start van de competitie speelt het team, onder bezielende leiding van Milo Kuipers, zichzelf steeds meer omhoog op de ranglijst. Door de 1-2 overwinning van zondag op Den Helder 2 staat er nu een reeks van 11 wedstrijden zonder nederlaag, 20 januari werd voor het laatst verloren!. Door deze fantastische serie staat men nu op de zesde plaats en is er kans op een periodetitel! Grote klasse mannen!