Finale Champion Leaque

22-05-2019

Champions League in de Dars.
De finale van de Champions League is dit jaar op zaterdag 1 juni. Deze wedstrijd wil je natuurlijk niet missen. Vooraf kun je gezellig met je vrienden een balletje trappen tijdens het CL-toernooi. Je kunt je hiervoor als team opgeven en vervolgens delen we de teams op niveau in. Misschien is het leuk om hiervoor eens je collega’s te vragen, of je studiemaatjes! De wedstrijden worden gespeeld vanaf 17.30 uur en je bent natuurlijk op tijd klaar zodat je geen minuut hoeft te missen van de grote Champions League finale!
Beleef een leuke avond in De Dars en geef je op door een mail te sturen naar rowie@dedars.nl Vermeld graag ook een leuke teamnaam, aantal deelnemers en het niveau erbij: A(selectie) B(geoefend) C(recreant) D(gezelligheid) E(geen ervaring).
Tegen die tijd ontvangen jullie uiteraard meer informatie en het programma van de avond.
Sport- en Wellnesscenter De Dars
Europasingel 114-116