24e Editie Bedrijven/familietoernooi VVW-voetbal weer een geslaagde dag

03-06-2019

De 24e editie van het Bedrijven/familietoernooi was wederom zeer geslaagd te noemen. 17 teams verdeelt over 4 poules kenden een sportieve en gezellige dag. Het was voor eerst dat er met dit toernooi gebruik kon worden gemaakt van de prachtige nieuwe kantine De Westrand. Dit toernooi is voor een aantal deelnemers een soort reünie. Die keken hun ogen uit in kantine De Westrand. De gastvrijheid was tijdens dit toernooi als vanouds vanuit kantineteam. Het voetbaltoernooi verliep heel sportief. Daarvoor dank aan scheidsrechters en deelnemers. Bij de wedstrijdleiding zat voor het eerst Hjalmar Verdonschot, die de plek van zijn te vroeg overleden vader, Piet Verdonschot innam. Dat ging hem net als zijn vader prima af. Mooi gedaan Hjalmar. De winnaars van de poules waren: Poule A: FC Dol, Poule B: Sierkstra BV, Poule C: Niet Klaas Schouten BV, Poule D: MTS Fletcher Neefjes. De finale om de Theo Dol Wisselbokaal ging tussen FC Dol en Sierkstra BV. In een spannende pot werd dat in de verlenging beslist in het voordeel van FC Dol dat met 1-0 won. Gefeliciteerd!
De degradanten waren in Poule A: FC Beer, Poule B: Bazen 6, Poule C: Gebr. Breg en laatste in Poule D was PZV de Mooie Ventjes. PZV de Mooie Ventjes was voor de vijfde maal laatste en daar had men tevoren rekening mee gehouden. Het team van Hjalmar Verdonschot introduceerde met een knipoog voor de laatste plek op dit toernooi de Piet Verdonschot Bokaal. Dat geeft alleen maar aan dat met het Bedrijven/familietoernooi een sportief en gezellig samenzijn voorop staat. Volgend jaar zal de 25e editie plaats vinden en wanneer Gebr. Breg en Dorpsstraat 37 weer deelnemer zijn, dan zijn zij 25 jaar trouwe deelnemer van dit toernooi. Uniek evenals het feit dat dit toernooi zolang draait en al 25 jaar een geslaagde dag is voor onze vereniging. Alle vrijwilligers, team kantine De Westrand en deelnemers dank voor ieders inzet. Tot Volgend jaar. Voor foto's van deze mooie dag gemaakt door Dik Haakman klik hier