De meiden van V.V.W. MO 13-1 naar Frankrijk 15 juni Nederland- Kameroen

17-06-2019

De meiden van V.V.W. MO 13-1 naar Frankrijk 15 juni Nederland- Kameroen wat een belevenis.

Afgelopen zaterdag vertrokken we om 7.00 uur in de regen vanaf de Sportpark "de Westrand". Bart Pieter Cor en Martijn als chauffeurs gingen op pad, gekleed in het oranje behalve Wilfried (groen) en Paul in het zwart oranje.
Aangekomen in het zonnige Valenciennes wisten wij niet wat wij zagen een Oranje parade van wel 5 kilometer lang bij het stadion. Wij zaten wij in een stadion die voor het eerst sinds de opening 2011 was uitverkocht 40.000 supporters aanschouwden de wedstrijd die werd gewonnen door de oranje meiden 3-1.
De onwijs mooie dag die wij als V.V.W. team hebben gehad was voor ons een ervaring om nooit meer te vergeten. Wij hebben mogen zien dat voetbal voor meisjes een absolute topsport is. Wij meiden van V.V.W. MO13-1 willen de Club van 100 van V.V.W. hartelijk bedanken voor het betalen van onze kaarten.
De groetjes van Noor Isabel Dieuwertje Imara Jasmijn Lara en Merlijn.
Mocht je ook een keer met ons mee willen voetballen dan zijn jullie van harte welkom