Spellendag V.V.W. geslaagd!!

24-06-2019

Spellendag V.V.W. geslaagd!!

Afgelopen zondag was de 2e editie van de spellendag voor de kinderen van de handbal en voetbal van V.V.W. Ongeveer 100 kinderen deden in groepen mee aan de verschillende activiteiten;
Stormbaan, dartvoetbal, handbal, voetbal, touwtrekken en beerpong.
De kinderen hadden weinig last van de warmte, elk onderdeel werd enthousiast uitgevoerd. Er was genoeg water en limonade beschikbaar, tevens waren er appels en bananen. Deze waren gesponsord door supermarkt Deen, waarvoor dank.
Na afloop was er patat met een kroket of frikandel. Teams 2 en 12 hadden evenveel punten en werden gedeeld winnaar, zij mochten een ijsje uitkiezen.
Vanaf 17.00 uur was er een barbecue voor speler/speelsters/coaches/vrijwilligers van de handbal en voetbal. Ook hier waren ongeveer 100 mensen die van het mooie weer genoten en uiteraard van het door Arie en Hans bereidde vlees.
Het was een mooie afsluiting van het seizoen, de eerstvolgende activiteit is kermisvoetbal op kermis zaterdag 17 augustus.
Koen, Manon, Silvia, Patje, Daan en Jade en de vrijwilligers bedankt voor jullie inzet voor deze zeer geslaagde dag.