NIEUWE SPONSOR JEUGD IS “JEUGDVRIENDEN VVW”

15-05-2013

De afgelopen vijf jaar heeft de jeugd van voetbalvereniging VVW zich enorm ontwikkeld. Deze groei is voor een groot deel tot stand gekomen door Woningstichting Het Grootslag, welke zich de afgelopen vijf jaar als hoofdsponsor van de jeugd aan de dorpsclub in Wervershoof had verbonden. Mede dankzij de sponsor kunnen gediplomeerde jeugdtrainers worden ingezet en is er een jeugdplan opgesteld waarbij trainingswijzen op elkaar zijn afgestemd. Nu is het vinden van een nieuwe hoofdsponsor in een tijd dat het veel bedrijven economisch niet meer zo voor de wind gaat een flinke opgave.  Wanneer een sponsor er om wat voor reden dan ook mee ophoudt, blijkt pas hoe afhankelijk je als vereniging bent.

In het kader van: ‘Goed voorbeeld, doet volgen’, wil VVW vanaf het aanstaande seizoen de Jeugdvrienden van VVW oprichten. Hierbij kunnen zowel bedrijven als particulieren een bedrag sponsoren en vervullen zij samen de rol van hoofdsponsor.  Particulieren sponsoren voor een bedrag van ten minste  €100,-  en bedrijven betalen ten minste €250,-(excl btw)per seizoen. Alle sponsors krijgen een vermelding in de kantine waaruit blijkt dat ze deel uitmaken van de “Jeugdvrienden  VVW”. Deze naam zal ook op de rug van alle jeugdspelers terug te vinden zijn. Want met ingang van komend seizoen zullen alle  jeugdteams van mini-pupil t/m A-junior  in dezelfde tenues spelen. Daarnaast zal een reclamebord langs het hoofdveld eveneens verwijzen naar de Jeugdvrienden van VVW.

Enkele weken geleden is de aftrap geweest van dit initiatief. Op een gezellige avond die werd aangekleed door Keje Molenaar en Maarten Spanjer zijn de eerste ” Jeugdvrienden  VVW “in de zojuist genoemde namen meteen toegetreden tot de club. De vereniging hoopt dat goed voorbeeld ook bij de ondernemers in Wervershoof doet volgen zodat de jeugd (de werknemers en klanten van de toekomst) zich kan ontwikkelen en er voldoende mogelijkheden zijn om alle voetballers op een plezierige manier aan het sporten te houden. Of ze nu jong zijn of oud en of ze nu veel of weinig talent hebben, dankzij de “Jeugdvrienden  VVW” is er aandacht voor ieder jeugdlid!

Wij rekenen op u hulp en wordt lid van “De Jeugdvrienden VVW”, neem contact op met Wouter Steltenpool  e-mail, woutersteltenpool@hotmail.com en Jaac Hermans  e-mail, jaac.hermans@quicknet.nl