Club van 100 V.V.W. organiseert uitslagen raden.

15-09-2013

Afgelopen zondag was de eerste thuiswedstrijd van V.V.W.1 voor het seizoen 2013-2014. Zoals ieder jaar organiseert de Club van 100 de wedstrijd uitslagen raden. Van het afgelopen seizoen werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars. 3 winnaars die gelijk in aantal punten op de 1e plaats eindigden. Karin Molenaar, Jeffrey Hooiveld en Theo Breg mochten uit handen van Club van 100 commissielid Kees Rinkel ieder een dinerbon in ontvangst nemen. Voor diegene die voor dit seizoen willen meedoen en nog geen formulier hebben ingevuld deze is in te vullen op de website van VVW www.vv-vvw.nl. Zorg er wel voor dat deze ingevuld en ingeleverd wordt vòòr de thuiswedstrijd van a.s. zondag V.V.W.1-VIOS-W. in de kantine of bij een van de commissieleden van de Club van 100.