Pannatoernooi 2013

30-09-2013

DSC_0385a.jpg

Dit jaar de derde editie van het pannatoernooi maar de eerste keer voor de Minipupillen.
Zes teams van de Minipupillen trokken afgelopen zondag vanaf 10.00 uur enthousiast ten strijde op de 2 pannaveldjes. Hoewel het behoorlijk winderig was, was het prima voetbalweer. Na 6 poule wedstrijden waarin veel doelpunten vielen gingen 4 teams door naar de halve finales. Daarin bleek Feyenoord (Patrick Smit en Ray Heddes) te sterk voor Vitesse en Twente (Dax Meester en Szymon Muzyczuk) te sterk voor PSV.

De finale werd met 5 -1 gewonnen door Twente. Voor alle deelnemers was er een vaantje en voor de winnaars Dax en Szymon een mooie beker.

Daarna gingen 12 teams van de F pupillen van start. Ook hier werd veel inzet getoond en de spelers werden door de vele toeschouwers fanatiek aangemoedigd.

Na de poulewedstrijden en kwartfinales hadden Manchester United, Arsenal, Sevilla en Barcelona zich geplaatst voor de halve finales. De winnaars gingen uiteraard door naar de finale en de verliezers speelden om de derde plaats. Arsenal won overtuigend van Manchester en Barcelona won van Sevilla.

De troostfinale om de derde plaats werd met 9-7 gewonnen door Manchester van Sevilla. De finale werd door Arsenal gewonnen met 4-1 van Barcelona.

1e plaats Arsenal met Dino Tensen en Thomas van der Horst
2e plaats Barcelona met Nick Langeveld en Mika Koeman
3e plaats Manchester United met Rens Haakman en Justin Oostwoud.

Ook voor alle F pupillen was er een vaantje en voor de nummers 1, 2 en 3 waren er bronzen, zilveren en gouden medailles. En voor Dino en Thomas uiteraard de prachtige wisselbeker. Deze mogen zij tot het volgende pannatoernooi houden. De prijsuitreiking werd gedaan door de aanvoerder van ons eerste elftal Bart Boos, waarvoor hartelijk dank.

Felicitaties aan de winnaars en alle deelnemers bedankt voor het meedoen, het was een geslaagd evenement.

Boos bestratingen en Paul Ruiter grondwerk bedanken we voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Vidra bedankt voor het transport van het 2e pannaveld. VVW handbal bedankt voor het gebruik van de geluidsinstallatie en Bob Nieuweboer zaalvoetbal bedankt voor het gebruik van het 2e pannaveld.

Tot volgend jaar.