V.V.W.1 ging niet overzee: Code rood voor Texel, Groen licht voor onze vrijwilligers

09-02-2014

Code rood voor Texel, groen licht vrijwilligers VVW

Afgelopen zondag gold Code Rood voor de boot naar Texel, dus moest de Club van Honderd voor de tweede maal de bus afbestellen. Geen uitwedstrijd voor ons vlaggenschip en dus een voetbal loze zondag? Nee dus, want licht op groen bij de thuiswedstrijden. Dat komt omdat wij bij de club liefde voor ons terrein kennen en het er daarom gewoon goed bij ligt. Jan Karsten was met een big smile aanwezig. De bestuurskamer binnen stappend, zijn daar de gebroeders Swart, Cees en Ton. Die stonden in het eerste team dat ik als kind lid werd van ons aller VVW. Ik zal niet over mijn leeftijd beginnen, maar bijvoorbeeld Cees wordt dit jaar 69! En fluit zo’n zondag met code rood voor Texel ‘gewoon’ zijn wedstrijd bij onze club. Er zijn mensen die bij mooi weer soms op hem mopperen, omdat ze het anders zien. Die zijn er vandaag niet, want het weer is te bar, maar Cees staat in regen, wind en kou zijn partijtje te fluiten. Deze keer de B1, dat een goede wedstrijd speelde met verzorgt spel.

Onder de rust heeft broer Ton Swart, die bestuursdienst draait, de warme koffie klaar voor broer Cees en ook voor o.a. Koos Kreuk. Koos zijn leeftijd kan ik niet noemen, want ik weet hem niet, maar in ieder geval in de buurt van Cees Swart zijn leeftijd. Koos heeft gewoon een korte broek aan en blijft in het barre weer glimlachen naar de vereniging. Achter glas in de warmte van de bestuurskamer zien we Gerard van het Hof, generatiegenoot van jawel Cees en Koos, vlaggen bij ons tweede team. Ik kijk er met respect naar en denk, hoezo Code Rood, deze mensen hebben voor onze vereniging, net als vele anderen, altijd groen licht. Respect!!!
Ton Sijm

De Club van Honderd volhard en gaat ook 2 maart weer een busreis organiseren.

Afgelopen zondag was het de bedoeling dat V.V.W.1 overzee zou gaan naar Texel. Door de slechte weersomstandigheden kon de wedstrijd wederom niet worden gespeeld. Texel '94- V.V.W.1 staat gepland voor zondag 2 maart. U kunt daar bij zijn. De Club van 100 van V.V.W. organiseert een busreis. De kosten voor deze retour blijven €10,00 per persoon. Dit is inclusief overtocht. We vertrekken om 11.00 uur 's morgens vanaf Sportpark "de Westrand" en keren om plm.18.30 uur terug in Soof. Wilt u deze wedstrijd bijwonen.

Opgeven:
bij Kees Rinkel Olympiaweg 64 Wervershoof telefoon 0228-583429 0f 06 - 53476679 of Gerard Mol Belmolendijk 9 Wervershoof 06 - 10128535 of gerardmol@quicknet.nl. Degene die zich voor de afgelopen zondag hadden opgegeven en op zondag 2 maart weer mee willen worden verzocht zich opnieuw op te geven bij bovenstaande personen?